Osaavaa pitopalvelua levillä sekä Rovaniemellä

Oletko järjestämässä juhlia tai jotakin muuta tapahtumaa? Haluaisitko asiantuntevaa apua suunnitteluun, valmisteluun ja toteutukseen? AJ Pallarit Service Oy on erinomainen valinta avuksesi, sillä meillä on vankkaa kokemusta juhla- ja pitopalvelun saralta. Toimimme pääasiassa Levin ja Kittilän alueella sekä myös Rovaniemellä. Mökkeilijät voivat tilata meiltä toiveidensa mukaisen aamupalan suoraan kotiovelleen toimitettuna! Katso lisää palveluitamme mökkeilijöille täältä!

Loihdimme suussa sulavat tarjottavat

Pitopalvelumme loihtii toiveidesi pohjalta hyvät tarjottavat juhlaasi tai muuhun tapahtumaasi. Leivomme herkulliset leivonnaiset sekä valmistamme muutkin tarvitsemasi ruoat. Käytämme vain parhaita raaka-aineita, jotta lopputuloksesta tulisi aina mahdollisimman hyvä ja maittava.  

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää

Kun suunnittelet juhlia, kaste- tai muistotilaisuutta, on kokeneen pitopalvelun tuki monesti kultaakin kalliimpaa. Näin säästyt itse stressiltä kun tiedät, että asia on hoidossa ammattilaisen avulla. Ota siis rohkeasti yhteyttä meihin ja kerro, millaista tapahtumaa olet järjestämässä. Aletaan sen jälkeen vaikka yhdessä laatimaan sopivia suunnitelmia onnistuneen tilaisuuden takaamiseksi!